ALTIOS

Bavi se prodajom i plasmanom auto opreme. Od samog osnivanja ALTIOS  Beograd  pozitivno posluje, a kapital firme je 100% u privatnom vlasništvu. Svoju poslovnu strategiju ALTIOS bazira na kontinuitetu u saradnji sa dobavljačima i klijentima u zemlji i inostranstvu, poštujući pozitivni koncept dugoročnih poslovnih odnosa.  Veliki poslovni i skladištni prostor od 400 m2. čine još jedan važan faktor uspešnog poslovanja. U svom poslovanju ALTIOS  Beograd sarađuje kako sa renomiranim inostranim tako i sa domaćim partnerima.

Poslovni razvoj u oblasti prodaje auto opreme, ALTIOS  Beograd usmerava prema potrebama i zahtevima tržišta, usko se specijalizujući za programe
auto sijalica , autoelektrike i potrošnog materijala za motorna vozila. Liderstvo firme u oblasti prodaje auto opreme zasnovano je na poverenju više od 300 stalnih kupaca u Srbiji.

ALTIOS d.o.o. Beograd ima strateško opredeljenje da tržište snabdeva samo proizvodima vrhunskog kvaliteta u skladu sa međunarodnim standardima DIN EN ISO, QS, TÜV i dr, a posebno rezervnim delovima onih proizvođača koji poseduju reference snabdevanja prve ugradnje.

Poštujući principe profesionalnosti i dobre poslovne etike, tim firme ALTIOS  Beograd čine stručni i iskusni profesionalci, uvek na raspolaganju svojim partnerima da pomognu ili posavetuju u potrazi za adekvatnim rešenjima kada je u pitanju autooprema i dodatna oprema za motorna vozila.

U cilju obezbeđenja ažurnosti svojih isporuka ALTIOS  Beograd konstantno održava dvomesečne zalihe celokupnog asortimana auto opreme.