Izolir trake TESA

Auto sijalice PHILIPS NARVA AUTO LAMP

Tesa izolir trake

Izolir trake TESA

4

Kompanija TESA je jedan od vodećih svetskih proizvođača samolepljivih proizvoda i sistemskih rešenja za auto industriju, industriju, trgovinu i ličnu potrošnju. TESA koristi najsavremeniju tehnologiju u proizvodnji samolepljivih, izolir traka.

Neosporno TESA je najpoznatiji svetski proizvodač samolepivih traka svih namena, posebno za primenu u automobilskoj industriji i održavanju motornih vozila. Savremeni automobil uključuje primenu i do 50 različitih TESA proizvoda tokom njegove izrade i opremanja, kao što su auto izolir trake, elektro izolacione trake, zaštitno pokrivne trake, uključujući i dodatni TESA asortiman čijom upotrebom se obezbeđuje efikasna izolacija buke, pomaže kod farbanja, ili podržava montaža unutrašnjih obloga.

TESA proizvodni program je godinama prisutan u Beogradu i Srbiji zahvaljujući kompaniji Altios, generalnom distributeru TESA proizvoda, a čine ga:

Elektro-izolacione trake

Zaštitno – pokrivne trake

Ambalažne trake

Izolir trake

Keper trake (tekstilna)

• Aluminijumska trake

Duplo lepljive – obostrano

• Univerzalne trake

 Zaštitno – pokrivne trake – proizvodi za trajnu zaštitu automobila od grebanja, abrazije, korozije i udara kamenčića
TESA je snažan brend na kome su odrastale generacije koristeći transparentan  “Tesafilm ®“. Danas, osim tradicionalne lepljive trake, TESA takođe nudi oko 300 različitih proizvoda. Ovi proizvodi uključuju TESA “Powerstrip” koji se može ukloniti bez ostatka, a može se koristiti u mnoge svrhe, auto izolir trake, trake za cevi i pakovanje, “Tesamoll ®” za zaptivanje vrata i prozora, širok asortiman komarnika i zaštitnika od polena, lepak u stiku, razne vrsta lepljivih traka za zaštitu zida tokom krečenja, kao i mnoge druge iz široke palete TESA proizvoda.

Zbog kvaliteta i raznovrsnosti asortimana kompanija TESA je visoko rangirana kao najjača robna marka u mnogim evropskim zemljama, a njene filijale rasute širom sveta obezbeđuju operativnu efikasnost poslovanja u svim regionima.

CENOVNIK

cenovnik

 1. branka
  branka10-19-2012

  Postovani,
  Treba mi obostrano lepljiva traka, odlepilo mi se ogledalo u hodniku koje je takvom trakom bilo zalepljeno za plocu od iverice, sirina trake je bila cca 1,5 cm. Da li toga imate i gde imate prodavnicu najblizu Karaburmi i njeno radno vreme.
  Hvala unapred na odgovoru
  Pozdrav Branka

 2. "ALAT NS" D.O.O.
  "ALAT NS" D.O.O.12-19-2014

  Poštovani,

  Zamolili bih Vas za ponudu:

  1. dvostrano lepljiva traka Tessa.

  Ukoliko postoji više vrsta, dostavite mi za sve ponudu.

  Unapred hvala na brzom odgovoru !

 3. Milos
  Milos02-02-2017

  Pozdrav,
  Da li u ponudi imate Tesa 4289 traku?
  I koja bi bila cena?
  Hvala.

 4. Proglass
  Proglass08-05-2017

  Molim za informaciju treba nam tesina traka 4125.tel0658155387

Ostavite odgovor

Auto sijalice osigurači izolacione trake utičnice prekidači PHILIPS NARVA AUTOLAMP