Kompanija TESA je jedan od vodećih svetskih proizvođača samolepljivih proizvoda i sistemskih rešenja za auto industriju, industriju, trgovinu i ličnu potrošnju. TESA koristi najsavremeniju tehnologiju u proizvodnji samolepljivih, izolir traka.

Neosporno TESA je najpoznatiji svetski proizvodač samolepivih traka svih namena, posebno za primenu u automobilskoj industriji i održavanju motornih vozila. Savremeni automobil uključuje primenu i do 50 različitih TESA proizvoda tokom njegove izrade i opremanja, kao što su auto izolir trake, elektro izolacione trake, zaštitno pokrivne trake, uključujući i dodatni TESA asortiman čijom upotrebom se obezbeđuje efikasna izolacija buke, pomaže kod farbanja, ili podržava montaža unutrašnjih obloga.

TESA proizvodni program je godinama prisutan u Beogradu i Srbiji zahvaljujući kompaniji Altios, generalnom distributeru TESA proizvoda, a čine ga:

Elektro-izolacione trake

Zaštitno – pokrivne trake

Ambalažne trake

Izolir trake

Keper trake (tekstilna)

• Aluminijumska trake

Duplo lepljive – obostrano

• Univerzalne trake

 Zaštitno – pokrivne trake – proizvodi za trajnu zaštitu automobila od grebanja, abrazije, korozije i udara kamenčića
TESA je snažan brend na kome su odrastale generacije koristeći transparentan  “Tesafilm ®“. Danas, osim tradicionalne lepljive trake, TESA takođe nudi oko 300 različitih proizvoda. Ovi proizvodi uključuju TESA “Powerstrip” koji se može ukloniti bez ostatka, a može se koristiti u mnoge svrhe, auto izolir trake, trake za cevi i pakovanje, “Tesamoll ®” za zaptivanje vrata i prozora, širok asortiman komarnika i zaštitnika od polena, lepak u stiku, razne vrsta lepljivih traka za zaštitu zida tokom krečenja, kao i mnoge druge iz široke palete TESA proizvoda.

Zbog kvaliteta i raznovrsnosti asortimana kompanija TESA je visoko rangirana kao najjača robna marka u mnogim evropskim zemljama, a njene filijale rasute širom sveta obezbeđuju operativnu efikasnost poslovanja u svim regionima.