Proizvodi

‘Led auto sijalice’

Led sijalice za auto Philips

LED auto sijalice Philips

3

Led auto sijalice Philips druge genercije poboljšana jačina svetla Auto sijalice za unutrašnje i spoljašnje osvetljenje automobila sa dobrom snagom i još boljom preciznošću. Led auto sijalice temperature od 6000 K daju dnevno belo svetlo vozaču tamo gde je najpotrebnije: kod prednjih i zadnjih  pozicija i u unutrašnjosti vozila. A sve to dok koristite 13 puta manje energije u poređenju …

Više
Kontektor napona za led diode

CANBUS korektor napona za led sijalice

1

CANBUS kontrolna jedinica za Led sijalice Korektor napona za led sijalice, vrši korekciju snage sijalice kod kompjutera automobila.

Više
LED auto sijalice Narva

LED auto sijalice Narva

1

Led auto sijalice Narva  za unutrašnje i spoljašnje osvetljenje auta Led sijalice temperature od 6000 K daju dnevno belo svetlo vozaču tamo gde je najpotrebnije: kod prednjih i zadnjih  pozicija i u unutrašnjosti vozila. A sve to dok koristite 13 puta manje energije u poređenju sa standardnim rešenjima svetla uz neverovatni životni vek do 12 godina.

Više
LED Sijalice

LED sijalice

7

Sijalica led 12V 21W BA15s sa 27 dioda velike snage Nezavisno od polariteta. Veoma dug životni vek do 50.000h, otporna na vibracije na česta uključivanja i isključivanja. Odlična primena u svim vozilima na 12V, posebno kod onih vozila gde je slučaj često pregorelih sijalica. Može se koristiti i kod novijih vozila sa kompjuterima.

Više
Led Signalne Upozoravajuce Sijalice

LED signalne upozoravajuće auto sijalice

3

LED signalne, upozoravajuće auto sijalice / lampe se prave u četiri u boje (narandžasta, plava, crvena i bela), sve rade na 12&24 V i mogu se koristiti sa il i bez ugradnog nosača.

Više

Auto sijalice osigurači izolacione trake utičnice prekidači PHILIPS NARVA AUTOLAMP